Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken

Ooit begon ik ‘gewoon’ met werken. Er was iemand nodig bij de receptie op een kantoor en ik sprong in. Ik zag dat het op de administratieve afdeling druk was en vroeg of ik kon helpen. Daarna bleken er mensen te kort bij in- en verkoop. Weer een nieuwe functie voor mij.
Zo is het jaren gegaan: ik hielp op administratief gebied waar nodig, ook bij mijn volgende werkgever. Ik zie snel wat er moet gebeuren en ik vind het een uitdaging om systemen en processen snel te begrijpen, doorgronden en te optimaliseren. Daaraan bleek, en blijkt, grote behoefte.
In 2008 heb ik de stap gezet om zelfstandig mijn diensten aan diverse opdrachtgevers aan te bieden.
Sindsdien voel ik me als een vis in het water; ik ‘mag’ structuur aanbrengen, projecten begeleiden, (administratieve) processen optimaliseren, meewerken. Kortom: alles wat ik leuk vind en dat iedere dag!

Ik krijg moeiteloos de problemen boven water, en kan vervolgens ook de juiste oplossing bieden

Contact opnemen

Jacqueline heeft ons administratieproces geoptimaliseerd, het is efficiënter en gestroomlijnder geworden

Ze heeft het hele proces onder de loep genomen, van onze cliëntregistratie tot en met de financiële administratie. Jacqueline gaat net zo makkelijk om de tafel met het management als met de mensen op de werkvloer. Ze houdt mensen een spiegel voor met als doel je te helpen je het werken gemakkelijker te maken.

Marc Offenberg – leidinggevende administratie Stichting Woon- en Zorgcentrum Humanitas

Uitgebreide referenties