Jacqueline heeft ons administratieproces geoptimaliseerd, het is efficiënter en gestroomlijnder geworden

Jacqueline heeft ons administratieproces geoptimaliseerd. Het is efficiënter en gestroomlijnder geworden. Wat ik enorm in haar waardeer is dat ze geen blad voor de mond neemt en precies de juiste vragen stelt. Ze heeft het hele proces onder de loep genomen, van onze cliëntregistratie tot en met de financiële administratie.
Jacqueline gaat net zo makkelijk om de tafel met het management als met de mensen op de werkvloer. Ze houdt mensen een spiegel voor met als doel je te helpen je het werken gemakkelijker te maken. Ook heeft ze ons geholpen inzichtelijk te maken hoe de interne processen op de administratie zouden moeten lopen en welke kwaliteiten hiervoor nodig waren. Bij het werven van een nieuwe collega hebben we hier uiteraard dankbaar gebruik van gemaakt.
Ze heeft veel kennis en is snel in het bedrijf thuis. We hebben haar niet voor niets gevraagd nu deel te nemen in een werkgroep om ook andere afdelingen te helpen tijd en dus ook geld te besparen.

Marc Offenberg – leidinggevende administratie Stichting Woon- en Zorgcentrum Humanitas

Ze doet echt alles: Ze ontvangt klanten, stuurt facturen, doet inkoop- en bankzaken, maakt planningen…

Jacqueline is mijn rechterhand. Bijna drie jaar geleden werd een van mijn vaste medewerkers ziek en heb ik haar gevraagd bij te springen. Nog steeds ben ik heel blij met haar. Ze doet echt alles. Ze ontvangt klanten,stuurt facturen, doet inkoop- en bankzaken, maakt planningen…. Ze draait nergens haar hand voor om.
Inmiddels heb ik een andere vaste medewerker en werkt Jacqueline nog een halve dag per week voor ons. Zij zorgt ervoor dat ik mijn handen vrij heb. Ik heb nu tijd voor zaken waar ik anders niet aan toe kom. Recent heeft ze zich bijvoorbeeld bezig gehouden met de AVG. Ze is iemand die voor een frisse blik zorgt op administratief gebied waardoor de efficiëntie steeds toeneemt.
Als ik vrij ben, gaat alles gewoon door. Ik kan blind op haar vertrouwen. Ik wil haar niet kwijt, want naast dit alles is ze ook nog een prettige persoon om mee te werken. Ze is correct en attent en ze werkt netjes.

Sylvia Kemna-Broekhuis – mede-eigenaar Autobedrijf Broekhuis

Door Jacqueline is er heel wat veranderd, ze heeft me de juiste handvatten gegeven over hoe het anders kan

Jacqueline heeft mij heel goed geholpen door me te leren hoe ik meer structuur in mijn werk kan aanbrengen. Ik ben nogal chaotisch en daar kreeg ik steeds meer last van. Ik maakte lange dagen, kon niet zo goed grenzen trekken.
Door drie sessies met Jacqueline is er heel wat veranderd. Door de juiste vragen te stellen, door me te laten nadenken over hoe ik werkte en me handvatten te geven over hoe het anders kan. Ze probeerde niet me als mens te veranderen of me dingen te laten doen die niet bij me passen. Ze houdt rekening met wie je bent en geeft passende tips. Ik werk nu gestructureerder. Dat scheelt me tijd en geeft me heel veel rust.
Jacqueline heeft mij persoonlijk geholpen en ik ben van plan haar ook bij anderen te introduceren omdat ik ervan overtuigd ben dat zij ook daar veel te bieden heeft. Ik beveel haar absoluut aan.

Kevin de Koning – creative designer De Letterconcurrent